Kent Larsen, Lycksele

Hur är det möjligt…?

60 flickor könsstympade,28 av 30 i en enda skolklass,grova könsstympningar på barn från fyra år och upp i tonåren.Här i Sverige,här och nu.Vad är det för traditionsskit vi fått hit ?.Kvällstidningarna gör en artikel om saken sen´inte mer.Hur är det möjligt ?Jag minns alla skriverier,följetongen om elever som mobbades i en skola för rikemans barn,vilket rabalder det blev,skolan stängdes,eleverna fick gå hem,det skrevs spaltmeter om allt otäckt som förekommit i skolan,allt kompletterat med foton på en  rad personer , skolan visades i bilder.Men 60 flickor som fått livet mer eller mindre förstört är tydligen inte lika viktiga,varför?Berätta!,Stäng skolan omedelbart!!!,straffa de ansvariga,säg ifrån på skarpen,det här får bara inte ske i vårt demokratiska Sverige !!!!!!!

När jag tidig  morgon läste nyheten på text-TV mådde jag illa,jag blev skakad ,jag  blev ledsen ända in i själen,vad är det för jävelusisk kultur som tillåter detta ?? Vart tog pressen vägen ? Var finns exempelvis FI och andra partier ?Den skamliga tystnaden råder.Var finns samhällets protester ? är det redan en gammal nyhet inte värd att orda mera om ?Sverige måste säga ifrån ,i skarpaste ordalag,det finns inga ursäkter som duger för denna skamliga och fruktansvärda behandling av flickor som dessutom bor i  ett fritt och demokratiskt land som SVERIGE!

 

2 kommentarer

  1. Limpan !

    Detta var jag redan upprörd 1979 när jag först förstod vad som kunde hända en kvinna.
    BRA att du har verkar ha äkta medkänsla jag har levt med en man i 11 år som inte hade empati eller äkta medkänsla bara lärt sig hur man ser ut att ha han skulle aldrig på allvar ha något medlidande med dessa utsatta kvinnor och jag har tänkt hur många människor har ÄKTA medkänsla ?
    Det är också skrämmande .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.