Kent Larsen, Lycksele

Res och lämna medborgarskapet…..

Jihadister,Boko Haram,Al-Shabaab,Al-Qaida .IS,islamistiska grupper,representerande ondska utan ände.Mördare,våldtäktsmän,kidnappare,torterare,jag tror världen rymmer fler samvetslösa galningar än någonsin tidigare.

En Imam från Göteborg är senaste terrorsektledaren,en rad unga göteborgare,stockholmare,malmöbor m.fl dras till eländet.Åker iväg för att kriga och döda oliktänkande.Man frågar sig osökt,vad är islam för en religion som föder så många fanatiska sekter ?Islam är en stor religion,varför protesterar den inte mot terroristerna,varför säger dom inte ifrån att mördandet inte är förenligt med Koranens budskap ,en märklig tystnad råder utom när det gäller en rondellhund eller några teckningar.

Nu skall  det utredas hur man kan kriminalisera ,att svenskar engagerar sig i dessa terrorgrupper,hur lång tid skall den utredningen hålla på,blir det långbänk eftersom frågan är svårhanterlig ?Gör som Canada,ta av dom passet och medborgarskapet och låt dom inte återvända,har dom valt Al.Qaida så har dom gjort ett dåligt och otäckt val och får ta konsekvensen,inget svenskt medborgarskap och följaktligen inget svenskt pass.Låt dom inte tro att man kan ansluta sig till en terrororganisation,fara iväg för att mörda och sedan riskfritt återvända till Sverige,där ingen får reda på vad dom egentligen har på sitt samvete.

Vi måste reagera Nu,just det ….NU.!!

tycker jag som säkert får på skallen för dessa synpunkter,men jag tänker på alla bortrövade tonårsflickor,på alla stulna kvinnor som har att välja,konvertera,få en okänd oönskad ny man eller  omedelbar avrättning.På alla unga pojkar och män som dödas som vore de ohyra

 

 

 

10 kommentarer

  • Kent Larsen (inläggsförfattare)

   Jag har upplevt ! Stalinism och Nazism,båda lika hemska.Nånstans går gränsen för ett personligt engagemang ,många.många svenskar reste till Finland för att slåss på finska sidan i kriget mot ryssarna under 1940-talet…fel?
   Ställer man upp i krigsförande organisationer som är stämplade som terrororganisationer då är gränsen passerat…..

 1. Mauritz Johansson

  Bra kent! Äntligen någon från Alliansen som verkar ha både mod och vett att inse precis det många ser men inte törs torgföra på grund av politisk korrekthet.Håller fullständigt med dig att åker man frivilligt ner och medverkar i massmord likt det nazismen gjorde ska man vägras komma tillbaka och därmed förlora sitt svenska medborgrskap.Återigen,tack för en inlaga som vi får hoppas läses av många så att galenskapen får sånt motstånd att den besegras.Hoppas också att muslimska grupper tar bladet från mun och offentligt deklarerar sin avsky för denna form av fascism.

 2. Göran Jonzon

  Vad nu ?
  Ekar det här på VK-bloggen ?
  Skojigt att se att det finns fler som har precis samma åsikt som jag själv torgfört-
  Jag hittar inte dyft att invända mot i det du här anför.
  Bra Kent Larsen!

 3. Särimner

  Jag gratulerar dig Kent att du vågar framträda med dina åsikter. I Lycksele råder en repressiv demokrati med en mycket smal åsiktskorridor. Jag hoppas att du kan överleva i denna destruktiva miljö.

  • Kent Larsen (inläggsförfattare)

   Tack för din uppmuntran.Jantelag,avund och dubbelmoral har vi för mycket av.En småstad har många goda sidor,många fördelar men även några mindre bra saker följer med.Det finns navelstirrade som bara ser sig själva ,men det finns även många som helhjärtat ställer upp för sin kommun och sina medmänniskor.Hittade häromdan i mina gömmor, en katekes från 1910,jag läste: ”man skall tyda och tolka allt till det bästa”Tänk om vi alltid kunde det !

 4. mexan

  Vad finns att dra i långbänk? Politikerna ska se till landets bästa och det är inte att vi har svängdörrar och vilocamp för terrorister.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.