Kent Larsen, Lycksele

terror är ingen fromhet

Terrordåd i Paris och vi förfasas,12 döda och många skadade,men inte bara där vi matas dagligen med uppgifter o terrordåd,årligen tusentals döda,det har nästan blivit vardagsmat att läsa om dessa hemska dåd,bakom dessa finns islamistiska knäppskallar som i religionens namn mördar,torterar,våldtar.

I Paris stiger muslimska organisationer fram och Imamer fördömer mördandet.Nu väntar jag på reaktion hos muslimer i Sverige,när får jag se dom manifestera och protestera mot islamistiska terrororganisationer ?När säger imamerna ifrån,när kommer det en fatva mot terroristledare. Och de som hyllar dåden i Paris,ta av dom medborgarskapet för gott,det måste bli ett slut på flatheten…..

 

 

3 kommentarer

  1. Kalle

    Varje moske borde uppmana alla muslimer att rita var sin mohammed-teckning för att visa världen att islam hade ingenting med denna terror att göra. Men kommer det att ske? Aldrig.

  2. Kent Larsen (inläggsförfattare)

    Jag förstår din tanke,islamer i Sverige bör kunna göra mer än bara ställa krav på regeringen,”skydda oss stoppa hot,bränder etc. ”Jag vill se manifestationer,demonstrationer m.m. av muslimer i Sverige,kan man samlas i tusental till fredagsbön torde imamer och deras församlingsmedlemmar kunna mobiliseras till starkt avståndstagande av islamistiskt terrorism. Vi brukar säga”Den som tiger samtycker”
    Muslimer i Sverige kan inte bara ställa krav på andra utan måste ställa krav på sig själva först

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.