Åter till Bastuträsk

Åter till Bastuträsk, den vackra byn en bit utanför Bjurholm. Hakade på Karlsson och hans föräldrar för att vara med på den årliga byafesten. Detta år som besökare – enbart. Kändes som om det var nyss jag var där. I fjol, någon vecka in i augusti, blev jag ombedd att underhålla publiken nån halvtimme. Jag fick helt sonika i uppdrag att ljuga lite – men jag berättade ju bara sanningen. Det är ett år sedan. Hur mycket vatten har det inte runnit under broarna sedan dess. Det är inte klokt.Men allt är inte förgäves, däremot är allt möjligt.

20150725_121058
Vackra Bastuträsk.

20150725_121650
Först var där tomt. Bara jag, månne?

PhotoGrid_1437850436464
Grillning, lekar, trubadur ..

För övrigt har jag tvättid i morgon. Dessutom ska jag och Linda Marklund göra ett verkligt test av vår berättarföreställning, då vi kör den för en liten testpublik. Vi är på väg!

 

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.