Tränat schottis

Gått till Coop och handlat, strukit kläder, diskat, plockat undan. Men i etapper. Stryka en skjorta, vila i en kvart. Annars börjar hjärnan att koka. Tränat danssteg (!) framför spegeln, försökt få till nåt som påminner om schottis, för det är ju så min entré ska bli när vi drar igång berättarföreställningen. Jag och Linda, var för sig, dansar in på scen, hon till en vals och jag till en schottis – ett sätt att möta publiken, göra den uppmärksam innan berättandet börjar. Jo, jag kunde dansa, balansen kändes okej. Men då snurrade jag inte runt – och inte var det mycket till schottis. Det var mest … nån form av fridans.

Det har varit en grå dag – men det har inte bekymrat mig. Har mått gott i mina tre rum och kök.

För övrigt blir jag väldigt trött på folk som talar skit om personer som de överhuvudtaget inte känner. Vi vet så lite om varandra.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.