Mest musik idag

Cyklade ner på stan för att köpa mig en snygg skjorta, vit eller svart, antingen eller, men inte tusan hittade jag någon skjorta. Skulle vilja ha en med ”murarkrage” (heter det så?), men det tycks vara inne med stora flika på kragarna, lite 70-tal. Så jag gav upp. Snackade med Roger en av Vasaplans säljare. Han stod där påbyltad, som han väntade en snöstorm, och ropade: ”Kom och köp senaste numret av Vasaplan!” Två kvinnor på raken kom fram och köpte varsitt exemplar. De är tålmodiga våra säljare som står ute på gator och torg och säljer tidningen. Vissa dagar går det trögt, andra går det hur lätt som helst att sälja. Och efter ett par månader så brukar de ha sålt slut på tidningen, lagom till nästa nummer.

Vad mera? Ingenting. Tänker så här på lördagskvällen länka till lite bra musik. I varje fall musik som JAG tycker är bra.Jag kör enbart gamla godingar – var så goda!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.