Några sommarkort

Efter ett uppehåll i bloggandet, kalla det semester om ni vill, så mjukstartar jag. Men jag har varit en aning ordlös några veckor. Intensivt skrivande, lite hemester tillsammans med Lena då vi bilat runt i den västerbottniska geografin. Det blev en del sommarkort.

Inte heller blev det mycket läst den här sommaren, men måste ge mig i kast med bokklubbens valda bok då vi snart ska träffas. Den lär ju ska vara bra: ”Testamente” av Nina Wähä. Det har varit skönt att ha fått vara utomhus och inte behöva vara lika rädd för Pesten (Covid-19). Snart höst igen och genast begränsas livet. Får se hur smittan utvecklas. Har ju två inbokningar, Nordmaling i slutet av september och Vårdförbundets årsmöte i Skellefteå i början av december.

Hemester i AIK-Land.

Vårens alla inställda bokningar har gjort att jag förlorat ca 50 000 kronor. När ett framträdande ställs in så ryker även arvodet. Så jag hoppas verkligen att det blir ett par framträdanden under hösten och vintern – annars riskerar jag en ekonomisk kris.

Kulturministern måste se över de orättvisa restriktionerna. Om det trängs två hundra på en pub och folk får lyssna på inspelad musik så går det bra, men ställer sig en poet eller en trubadur på scenen så gäller 50 personer och då brukar arrangemanget ställas in.

 

 

Fyllde 62 år 7/8

Minigolf i Hedlundadungen.

 

När jag nappe snattren.

 

 

Men ständig denna handsprit med mig i byxfickan.
Ständigt detta hot. Pesten lurar runt hörnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.