I ständig väntan

I väntan på svaret från förlaget angående romanen ”Älskade Ester”, så har jag börjat bearbeta den hög av noveller och utkast till novell som ligger och skräpar i min dator. En del är så gamla att jag glömt vad de handlar om och vad jag vill ha sagt med dem. Jag öppnar även mappen med poesi och har funnit ett hundratal dikter av varierande grand. Petar lite i de bästa, skriver nya. Skrivandet håller mig vid liv. Jag mår illa, får värk, ångest då jag inte har något skrivprojekt på gång.

I går skrev jag ut mig från rehabiliteringen på grund av smittorisken. Badinrättningar ska man ju undvika, vilket skrotade den bästa träningen: Vattengymnastiken i varmt vatten. I det lilla gymmet är det ibland fullt med folk, under golvgymnastiken var det svårt att hålla avstånden. Dessutom har nyligen en av personalen testats positiv för Covid-19, vilket kan betyda att fler ur personalen, eller patienterna, bär på smitta (då inkubationstiden kan vara upp mot 14 dagar lång). Det var ledsamt att sluta två veckor tidigare än beräknad, men pandemin skrämmer mig och jag tog till slut ett personligt beslut. Alla i personalen sa sig förstå mitt handlande och att jag skulle bli kallade till fortsatt träning i mars-april 2021 – istället för 1 1/2 år som brukligt är. En sak är säker: Trevligare personal har jag aldrig träffat under mina år i vårdsvängen. I övrigt: Satans Coronapandemi.

Det finns inga som helst bevis för att det skulle ha förekommit valfusk i USA:s presidentval i förra veckan. Det uppger både landets federala valmyndighet och de olika delstaternas valmyndigheter i ett gemensamt utlåtande. Det är till och med det säkraste valet i USA:s historia. Men Trump låter sig inte övertygas om detta. Under gårdagens presskonferens, där journalisterna inte fick ställa några frågor, sa Trump: ”Vem vet vilken administration det blir, bara tiden kan utvisa vilken administration som kommer vara på plats i januari.” Trots att han förlorat valet stort. Den mannen ger sig inte. Just nu är Trump en av världens farligaste män som kan hitta på vad tusan som helst.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.