Ett Gott Bättre År

God fortsättning 
och ett gott Bättre år!

 

Några julkort till minne av firandet av en jul där vi alla satt i sociala bubblor (max personer). Julen där många blev sittande i sin ensamhet och där isoleringen fortsätter in i år 2021. Vaccinet är på väg! Nu kan vi ta upp striden mot Coronaviruset och hotet från pandemin som hotar mänskligheten.

Sen har vi de som sjunger: ”Staffan var en stolledräng” …

Jag har vid flera tillfällen de senaste dagarna stött på förljugna, påhittade bilder och texter som påstår att vaccinet kommer att döda oss. Å dessa obildningsbara som drivs av kunskapsförakt och låter sig inspireras av den ena knäppa konspirationsteorin efter den andra.

Tomtefar

Surtomten

Ester Nilsson

Kent å Lena

Leve vaccinet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.