Bror Duktig fick sparken

Musikcafé Sommarmys i FROHMS trädgård, var gårdagens händelse i ett kylslaget Umeå. Det regnade i varje fall inte. Pratade om Ester i en kvart och fick sedan sälja några några exemplar av mina böcker, då i synnerhet den om Ester.

Patrik Frohm, en sångfågel

Jaha, nu tjatar en liten liberal i min teve. Ja, alla slags borgare kvittrar glatt denna dag, då liberalerna, KD, Sverige demokraterna, moderaterna så klart, tillsammans med vänstern, har tillsammans under hejarop skapat kaos i landet. Ett år kvar till valet och de kan fan inte hålla sig till dess, utan ska mitt i pandemin göra oss regeringssvaga då det kan krävas krafttag.

Vet du plats, fattighjon! Så ska landet styras av borgarna.

Fast vi har ju en socialdemokratiske statsminister, som är en hyvens kille och på löpande band genomdriver liberal politik. Han bockar av de löften han gett till centern och liberalerna – till och med marknadshyror är han beredd att genomföra. Ett löfte är ett löfte! Jo det är sant, men man får ju inte sälja sin själ för att detta  sätt driva den politiska agendan. Det är ju rena rama offermentalitet vi beskådar. Han har blivit landets Bror Duktig, som nu fått sparken. Av den socialdemokratiska värdegrunden återstår nu bara en hög med finfördelad sand. Det har ju varit en sanning att sossarna av hävd varit duktiga på styra landet – men numera sitter ju sossarna mest och ser till att åtgärda centerns och liberalernas önskelistor. Nej för fan Löfven, vakna, du sitter inte i Metalls fikarum och hygglig i största allmänhet. Du är INTE centerpartist (som en rödhårig, slug kvinna lurat i dig). Du är arbetarnas, de fattigas, de ensammas och hyresgästernas kompis. Det är dem bjuda på kanelbullar och kaffe, starkt kaffe. Inte dricka te ur små koppar med borgarna. Skärpning!

Ny podcast: Jag och Ester åker på turné och Parkinson hänger med

Många minns Konungen tack vare en roman jag skrev om honom.

Via sociala media kom jag i dag i kontakt den kvinnan som 2006, höjde min roman Konungarnas konung till skyarna. Hon utsåg till och med Konungen, i Norrans namn, till det årets bästa svenska roman. Hon har tydligen läst allt jag skrivit. Anledningen är att hon anser att jag är en skicklig och driven författare. Jag berättade om tystnaden, om ”Kafkastraffet” jag blivit dömd till. Hon ska få ett gratisexemplar av Älskade Ester. Jag är tydligen inte helt övergiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.