Turnéstart, Pilgatan

Kent Lundholm

Turnéstart på Pilgatan

I onsdags den 25 augusti påbörjade jag min författarturné – som vanligt på Ordcafé Pilgatan. Fullsatt. En timmes prat kring romanen och tre låtar av Patrik Frohm blev cirka 1 timme och en kvart. Berättelsen om Ester är ju oändlig och jag hade kunnat prata i flera timmar.

Jag skötte snacket, Patrik sjöng och spelade

 

Den 1 september så är det dags för Lycksele. 100 biljetter till biosalongen, MB tog slut på ett par timmar. Därför blir det en extraföreställning den 22 sept. MB 18.30. Jag åker upp redan vid 11.00-tiden med fotografen Elin Berg och journalisten Tomas Fläckman från Tidningen VI, som ska skriva om författaren som håller på att förlora sitt språk och fenomenet som pågår i Lycksele: Min roman har öppnat ett kollektivt minne.

Tack Pilgatan och tack mina läsare

Det rör på sig. Ester syns snart i riksmedia. Samtidigt som boken fortsätter att sälja bra. Snart slut på tredje upplagan. Handskrivna brev fortsätter att komma, så även tacken via e-post. Bokhandlaren vid torget i centrala Umeå kom fram för att tacka mig. ”Det är av de allra bästa böckerna jag läst!” sa han som läst massor med böcker i sitt bokhandlarliv. Så är det. En värdig sorti för herr Lundholm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.