Pandemi i repris

Omikron ett muterat coronavirus.

Åter en vinter i pandemins tecken. Coronaviruset har bytt skepnad till omikron som verkar smitta snabbare. 2019-2020 satt jag isolerad i tio månader, överlevde, förlorade 60 000 kronor på grund av inställda föreställning. Då visste vi mindre om coronaviruset, förutom att riskpatienter dog som flugor under respiratorvården. Nu är smittspridningen snabbare, på grund av det muterade coronavirus till Omikron, men om man tagit tre vaccinationssprutor så liknar blir insjuknandet lika kraftigt och allt färre dör i Covid 19.

Nu sitter jag med bokningar hela våren med start v.44 26 /1 och 3 februari + 9 februari. Hör på radio att puckeln kommer till veckan kommer om en-två veckor, sen lär antalet sjuka minska. snabbt. Det skulle betyda att jag inte behöver boka on resterande bokningar.

Ester på filmduken?

I övrigt utnyttjar jag  ”isoleringen” genom att omvandla litterär text till filmmanus, vilket är två skilda skrivformer. Allt jag skriver i filmmanuset måste synas på duken. Inga inre monologer eller folk som tänker, I så för det bli pratbubblor som i Kalle Anka. Älskade Ester kan bli film eller serie, det avgör filmbolaget. Sedan – hinner det svänga åt alla håll innan en produktionen börjar rullar.

Är en trött man. Orkar bara korta pass.

Sånt är livet.

Vi kulturarbetare skriver ju böcker, målar tavlor, sjunger gör ju det för att det är så förbannat roligt. Vi ska leva på luft och ständigt utsättas för skambokningar: Kan du komma och berätta om Ester. Vi bjuder dig på en tårtbit som tack.

Ordet är fritt men icke gratis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.