Missräkning

En del av mina planer inför pensioneringen gick ut på att jag i och med den skulle få nästan obegränsad tid för att vara tillstäds för min son med sambo och barn. Jag såg framför mig mer tid för barnpassning och hjälp med diverse praktiska saker.

Kort tid före pensioneringen stod det dessvärre klart att de skall flytta från Umeå. Till råga på den ’separationsångest’ jag känner inför att ha behövt lämna mitt jobb tillkommer nu detta. Men sån’t är livet och förnuftsmässigt inser jag självklart att jag måste glädjas åt det fina jobb min sons sambo fått i Stockholm och allt annat som hittills fungerat bra inför flyttningen.

Dessbättre hyr de tillsvidare bara ut sitt hus i Umeå, vilket jag hoppfullt tolkar som ett tecken på att de eventuellt kommer tillbaks.

I dag skall åka till dem och hjälpa till med diverse jobb på tomten, eftersom de uppenbarligen vill lämna huset i god orning till det unga par, som skall hyra det för i första han dett år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.