Dagen efter

Peggy SjöströmEtt betydligt lättare jobb tillsammans med Alvin

Dryga nio timmar flytthjälp med avbrott för mat och fika känns i kroppen i dag. Dock inte värre än att jag nu funderar på att ta en längre cykeltur, eventuellt till Umeå.

Som sagt en lång dag med inte bara lastande och bärande av föremål av olika tyngd och volym utan också en del avslutande jobb på tomten. Vi var många som hjälpte till; min sons ’svärföräldrar’, en kompis till min son och sist och även minst vår underbare sonson Alvin, 4 år. Jag är inte helt säker på om han hjälpte till eller i viss mån bara var i vägen. Hur som helst med den saken, hans energi och goda vilja att verkligen hjälpa till, var imponerande.

Vid tiotiden i går kväll startade en ’karavan’ med två mindre lastbilar sin färd mot Åkersberga. Den ena kördes av min tuffa ’sonhustru’ och den andra av min son. Genom att hyra bilar och köra själva minskades flyttkostnaden med åtskilliga tusenlappar.

Nu återstår att tömma huset på Grisbacka från en del återstående mindre saker och städa ut det, innan hyresgästerna kommer att flytta in där.

En kommentar

  1. Peggy

    Den här lille killen är säkert en av den två gulligaste pojkar i världen, eller hur? Linus är förstås den andra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.