VK-bloggens syfte

Någonstans i en beskrivning av den här bloggplatsen, eller hur man nu skall uttrycka sig, frågar man om ’även du vill föra dagbok’ som bloggare. Något med den innebörden i alla fall står det.

Det får mig att undra vad för slags inlägg som ’passar’ här. Skall det vara vanliga korta – eller långa – dagboksanteckningar, eller inlägg i större samhällsfrågor som t.ex. FRA-lagen? Båda sorterna förekommer, men VK verkar ändå bjuda in till förande av dagböcker.

Min notering i morse var definitivt en helt vanlig dagboksanteckning och kanske skall jag fortsätta på den linjen och samtidigt skryta litet. ’Skrytsam’ har jag ju erkänt mig vara i min profil.

Ok, det blev en lång cykeltur, hela 66 km. Så långt är det tur och retur Brån – Mariehem. Nu är vi just hemkomna från en 4-5 kilometers lång promenad. För att inte riskera kaloriunderskott med medföljande viktminskning, tänker vi kompensera energiuttaget med ett intag av jordgubbar, viskgrädde och troligen litet strösocker också och därmed sabotera litet av vår strävan att äta kolhydratsnålt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.