Vägverkets svar

Den lilla frågan om varför man satt upp en skylt som varnar för halka längs brånsvägen, har blit en stor fråga för mig. Små frågor tenderar lätt att bli stora för en arbetslös pensionär som jag. Jag frågade också varför vägen tillåts vara i så dåligt skick. Den frågan var i och för sig tämligen onödig, väl medveten som jag är om bristen på pengar.

Överraskande snabbt fick jag i dag ett svar från Vägverket:
***********************************************************************
Jag ska ta kontakt med entreprenören och höra om det finns någon särskild anledning att den skylten finns uppsatt.

Angående vägens beskaffenhet så är det ont om pengar i hela regionen och stora prioriteringar har skett. Det beror helt enkelt på att det inte finns pengar.
Vädret har stor påverkan på vägen och det har fallit stora mängder regn och gör att skador uppstår .
**************************************************************************

Med spänd förväntan ser jag nu fram emot svaret från ’entreprenören’, som troligen bara har glömt ta bort skylten, efter det att den någon anledning sattes upp. Jag kanske rent av kan emotse hittelön!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.