Från 400 till 750 kubik

Nu har jag gjort en provtur på den MC som min son står i färd med att köpa. En sådan härlig upplevelse det var att få grensla alla dess 750 kubicentimetrar – nästan dubbelt så många som jag är van – och de hästkrafter som de gav! Som tur var gick provturen längs en fartåterhållande kurvig 70-väg – dock utan fartkameror! Så lätt det var att inte bry sig om den tämligen svala kvällen och bara njuta av färden som sådan; vinddraget, det mäktiga motorljudet och kraften från motorn.

Det sägs ibland att man som gammal blir som barn på nytt. Riktigt så kändes det inte, men tankarna på att en man i min ålder nog borde nöja sig sin trampcykel och inte äventyra sitt liv på motorcykel fanns där hela tiden.

Nu ligger frågan om eventuellt köp, där den skall ligga, d.v.s. hos min son, men han skall sannerligen vara glad över att inte pappa slog till och köpte motorcykeln för sin egen räkning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.