Mannekängande seniorer

Karl-Gustav SjöströmPå initiativ av bemanningsföretaget Senioruthyrning kunde besökarna på Nolia Weekend ta del av en modevisning med modeller bestående av aktiva pensionärer med "anställning" hos bemanningsföretaget. Alla var 65+ och den äldste, Hampus Johansson, f.d. tågmästare från Vännäs med sina 81 år visade upp sig själv i en välskräddad smoking. Hampus är den äldste av bemanningsföretagets många anställda och vem skulle då bättre än han vara iklädd smoking.

Det var otroligt imponerande och trevligt att se dessa seniorer till synes utan rädsla agera på scenen som om vore de erfarna mannekänger. En del av dem gjorde på ett sätt, som fick åskådarna att undra om de kanske har en tidigare scenvana. De flesta rörde sig alldeles perfekt i takt med den medryckande musiken, emedan andra valde att uppträda på ett mera sofistikerat och nästan aristokratiskt sätt, möjligen efter anvisningar från Seniorhyrnings chef Gunbritt Nyberg. Hela gänget utstrålade en smittande glädje och som nybliven pensionär kändes det skönt att påminnas om att än har livet mycket att ge.

Passa på att besöka Nolia, för att bl.a. ta del av modevisningen kl. 12.00 också i dag, söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.