Försäkra rätt

Åtskilliga gånger har läst om hur viktigt det är att man ser över sina försäkringar och att, man därigenom sannolikt kan spara premieutgifter. Jag har dock hittills inte brytt mig om att göra prisjämförelser mellan olika försäkringsbolag. Nu har jag i alla fall gjort det och därigenom minskat våra utgifter med nära 3 000 kronor på årsbasis.

Dessutom upptäckte jag efter att ha läst mitt nuvarande försäkringsbrev extra noga, att jag under ett antal år haft mitt garage försäkrat som en ’byggnad 2’, trots att det är samamnbyggt med villan. Detta kostade ca 170 kronor extra. Mitt gamla bolag betalar bara igen den summan för det löpande året och menar helt riktigt att ansvaret för felet var mitt.

Den omständigheten bidrog givetvis till mitt beslut att byta från bolag A till bolag B.

Gack och gör sammalunda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.