En gnällspiks framgång

K-G SjöströmTydligen lider jag svårt av att bli kallad gnällspik, eftersom jag än en gång återkommer till det. Nu vill stolt berätta, att det nog lönar sig att gnälla på sådant som man inte vill godta.

Min kära fru, som jag än en gång vill framhålla som såväl kär som smart, stöder mig genom att framhålla att det ju inte är att gnälla i negativ mening, när man lyfter fram saker som inte är bra och borde förändras.

De som läst mina tidigare inlägg vet att jag klagat eller gnällt, eller kanske bara uppmärksammat ett ’missförhållande’, nämligen att stora Vännäs bara kan erbjuda ynka två ex. av Dagens Nyheter. I dag infann jag mig på ICA Supermarket i Vännäs kl 9.00, när butiken öppnar för att därigenom hinna köpa ett av de två exemplaren.

Döm av min förvåning, när jag nu kunde räkna till åtta ex. i tidningstsället! Innan jag lämnade bostaden ringde jag och fick då veta att man tyvärr bara hade två ex. Informationen om förändringen hade tydligen inte nått alla anställda och det är förstås för mycket att begära.

Yippee, dagen är räddad!

En kommentar

  1. Jan N

    Grattis till resultatet! Det är klart att metropolen Vännäs ska ha en hyfsad uppsättning av en av ”stordrakarna”. Jag skulle kunna tänka mig att köpa SvD ibland, DN har jag, men eftersom Svenskan inte levereras i Västerbotten under helgerna är den kanske inte lönt att önska sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.