Ljudfiler – hjälp!

Dagen har till en del ägnats åt en mycket trevlig sysselsättning, nämligen inspelning av sång och musik. Det som återstår är inte minst trevligt, nämligen överföring till datorn, redigering samt brännande av CD-skiva, men…
Det är en tid sedan jag grejade med detta och nu minns jag inte vad för slags ljudfil jag bör konvertera till för att göra det möjligt att spela av skivan i en vanlig cd-spelare. Datorn spelar upp allt med de olika program som den har.

Alltså, hur är det, kan det format som vår minidisk ger, nämligen en Windows Media Audio-fil, spelas upp i en vanlig CD-spelare? I så fall skulle jag slippa konvertera filerna till Mp3, som jag vet fungerar bra i så väl dator som cd-spelare.

Vem kan ge mig ett snabbt svar på frågan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.