Går gråtande till sängs…

Inte en enda pyttliten kommentar har jag fått på mina två blogginlägg i dag!

Mästerbloggaren Gunnel Forsberg bekriver kommentarernas betydelse så träffande i ett blogginlägg i kväll. Jag tar mig friheten att citera henne:

’Det är ofta här i kommentarerna som drivkraften ligger…. Det är de som är själva bränslet i skrivandet.’

Jag inser förstås att vissa blogginlägg inte direkt frestar någon att kommentera. Det kan också mycket väl vara som Gunnel antyder att långt ifrån alla har förstått hur lätt det är att ge en kommentar och att det också kan göras anonymt. En sak är att VK vill ha ens e-postadress, men den visas inte publikt.

En sådan här kommentarlös dag är räknaren en välsignelse. Tidigare var det omöjligt att veta om inläggen ens lästes. Nu vet jag i alla de läses och det av ganska många t.o.m. Kanske bör jag ändå torka tårarna och i stället gå till sängs glad och tillfreds med att så många ändå läst det jag skrivit.

5 kommentarer

 1. Gunnel

  Det är en ny dag i morgon – med nya möjligheter och nya kommentarer. Om det är till någon tröst så tycker jag under de 4-5 månader jag bloggat här, att det blivit bra mycket mera tryck på kommentarsidan, och bättre ska det bli!

 2. Jan N

  Den här dagen har varit fylld av uppgifter och det är inte riktigt slut än. Jag har hunnit skriva några inlägg, men varken hunnit läsa eller kommentera så mycket.
  Till skillnad från dig har jag också haft ovanligt få läsare idag. Men sett i ett vidare perspektiv tror jag att vi skippar gråten ändå. *s*

 3. Smulan

  Jag hälsar dig en god morgon från Umeå. Är här på en kort blixtvisit i jobbet. Ska på en konferens i som soscialpsykiatriskt forum anordnar på fyra ställen runt om i landet. Umeå har haft turen att få vara värd för en av dessa. Ska handla om möjligheter rehabilitering och återhämtning för psykiskt funktionshindrade.

  Så….God morgon, igen på dig Kalle S.:-)

 4. Kalle S

  Absolut låter vi bli att gråta för sådana här struntsaker – men som du kanske också tänker ibland – försöker man ju hitta på en rubrik som lockar till läsning.

  Personligen har jag ingenting att gråta för som jag har det nu. Däremot är världen full av begråtansvärda saker.

 5. K-G Sjöström

  Men så rart av dig, Smulan, att hälsa mig god morgon och det gör du nu som nr två av alla människor på denna jord!

  Jag önskar dig en givande dag på det socialpsykiatriska forum, som jag ser att du skall bevista i dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.