Orättvis reklam

Varför får bara Peggy reklamförsändelser och nästan aldrig jag? Så himla orättvist är det! Var skall man klaga på sån’t?

Skämt åsido! En sak bland många andra som upptar min arbetslösa vardag är att fundera över varför min fru så ofta får fina reklamförsändelser sända till sig med hennes namn och allt. Jag får inga? Vad beror det på kan man väl undra. Är det möjligen så att det blivit allmänt känt vilken snåljåp jag är och man därför inte skickar reklam direkt till mig? Det bedöms kanske utifrån akonomiska aspekter som bortkastade reklampengar.

Eller är det rent av så, att kvinnor i allmänhet bedöms vara mera lättflirtade och lättare faller för lockande reklamerbjudanden och inte så sällan t.o.m. med med s.k. gratis sådana? Vad säger ni andra män som läser detta? Har ni gjort samma erfarenhet?

4 kommentarer

 1. SG

  Som man på 30-år och storstadsbo blir jag överöst av direktreklam. Kanske har de analyserat demografi, köpkraft etc de sluga j*vlarna…:)

 2. Lisbet - bloggen bredvid

  Jag kan skicka all min reklam till DIG…*yes*…

  Fast jag har reklam – nej tack på min postlåda så jag slipper den 3 kilos hög som kommer på måndagar.

 3. Kattis

  Det kan ev- bero på att de vet att det är kvinnorna som står för mera shopping än männen, fördomsfullt kanske men det är tack vare kvinnornas shopping som krisen ska vända, våra köpvanor borde premieras?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.