Slumpmässiga ”möten” 6

Dett är inte direkt ett möte, men slumpen spelar definitivt en stor roll här också.

Häromveckan hade vi besök av min äldste son och hans son. På väg från Umeå stannade vi för att göra vissa matinköp. Jag stannade i bilen med barnbarnet och sonen gick in för att handla. Jag gav honom mitt Visakort. Men när jag också gav honom koden, såg han närmast ut som ett frågetecken. ”Skämtar du pappa?”, frågade han.

”Vad då skämta?”, blev min motfråga, på vilken ha svarade att detta ju också var hans kod ! Nu var det ingen särskilt invecklad kod, men i vart fall inte ABCD eller 1234 eller något i den stilen, dock bara fyra tecken, men alltså samma. För mig är det fullkomligt obegripligt att han – eller jag – råkat välja samma kod som den andre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.