Inte Obama den här gången?

Den här gången var det som någon annan som grep in som en räddande ängel.

En man, 45 gammal kom gående längs en gata i Lawrence, Massachutes, USA, när han såg några leksaker ramla ner från ett fönster på andra sidan gatan. Utanför fönstret såg han ett barn hänga, fasthållet av två andra barn. Han rusade då över gatan och vara nära att bli påkörd i den hårda trafiken. På andra sidan kom en annan man ut från ett hus. Några få sekunder senare fångade de båda tillsammans det 18 månader gamla barnet, innan det landade på trottoaren.

Barnet klarade sig helt utan skador efter fallet från andra våningen. De båda männen hyllas som hjältar efter sin insats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.