Premiär

I snart ett år har jag nu varit anmäld som arbetssökande hos Senioruthyrning i Sweden AB och först i dag har jag fullgjort mitt första uppdrag. Härligt var det!

Vad har jag då gjort? Jo, jag har skrapat gammal färg och sedan målat om förstugubron hos en gammal dam på dryga 90 år. Svettigt som bara den var det men den gamla damens tacksamma min var värd mer än de kronor som jobbet kommer att ge mig.

Nu känns det som om jag gjort rätt för en fullständigt onödig och dessutom miljöförstörande åktur i det vackra vädret på min älskade MC. Inget mer jobb i dag för min del. ’De flesta MC-olyckor händer män i din ålder’, blev jag just upplyst om av min bror på telefon. Jag tänker ständigt på det, när jag är ute och kör, väl medveten om att jag inte är densamme som jag var 1983, när motorcykeln var sprillandes ny.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.