Fick igen på skatt’n…

Så enkelt det var att uppgradera sig själv och bli som ”alla andra”. Nu har jag/vi äntligen köpt oss en bärbara dator. Nu fattas det bara att jag också börjar ha min mobiltelefon påslagen 24 timmar om dygnet, för att jag skall bli som andra.

Så nu ni, Briggen inte att förglömma, kan också jag skriva ett och annat blogginlägg på andra ställen än här hemma framför min stationära dator. Nu återstår bara att räkna ut i vilka offentliga miljöer i Sverige och i andra länder, som har trådlösa nätverk.

Men än känns det inte så kul att använda den bärbara utan den traditionella musen i högerhanden. Jag har dock bestämt mig för att i det längsta undvika den och i stället träna mig på att vara utan.

Fick igen på skatten, alltså och till det kan jag foga lönen för två timmars arbete åt Pensionärsuthyrning AB i Umeå. Inte är det synd om mig inte, om nu någon tycker det.

På återhörande…

2 kommentarer

  1. tre

    Nog var det väl lite onödigt att köpa en bärbar – bara för att sedan träna sig i att vara utan densamma?

  2. Karl-Gustav Sjöström

    Läs om det jag skrivit, så kanske du förstår vad jag menar ändå, nämligen att jag skall försöka träna mig på att klara mig utan MUS, alltså inte utan den bärbara datorn.

    Typen av kommentar påminner starkt om kommentarer jag brukar få från en mina allra största fans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.