Resursslöseri

Nog är det väl ett slöseri med resurser, när en man som jag måste sitta här och fördriva med tiden med ett tidskrävande och dessutom tämligen tveksamt Betapetspel?

Strax efter pensioneringen för ett år sedan kändes det tungt att helt plötsligt inte behöva. Nu har jag fått återfall. Vad sjutton skall jag göra? Jag kan inte ens klippa gärsmattan, som behöver klippas igen. Nog kunde jag städa huset, men jag känner inte för det just nu. Lat har jag blivit också. Vart skall detta sluta?

Inte kan jag ta en långpromenad heller eftersom jag har ont i en stortå (om det åtminstone hade rört sig om en rödvinstå).

Och inte kommer servicekillen från skrivaren hit heller. Usch, vad mycket jag har att deppa över.

Tur att jag ändå har en fin fru och fina barn med familjer. Hälsan står mig än så länge bi. Jag borde nog inte klaga alls. Så länge datorn och internet dessutom fungerar skall jag väl kunna hanka mig fram med vad jag har och dessutom vara med tacksam för det.

Och Betapet förresten… jag tror att de fuskar, eftersom jag förlorar så ofta mot dem jag möter, t.o.m. mot gamla 40-talstanter!

 

3 kommentarer

  1. Katarina

    Jag tycker att du ska ge golfen en chans! Då får du frisk luft och motion under ca 4 timmar och dessutom har du möjlighet att träffa en massa olika typer av människor. Det bästa med golfen är att man kan spela med sin andra hälft etc… och vara jämbördig på grund av handicapsystemet.
    Annars får du klura på en affärsidé och öppna eget. Njut av livet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.