Mat-Åke på Teg

Tvättmaskinsköpet häromdagen var inte helt framgångsrikt och okomplicerat. Jag måste få berätta…

Ett första problem var att dörröppningen till tvättutrymmet i min sons hus på Grisbacka inte var bred nog för att få ut den kasserade maskinen och sedan in den nya.

Av någon märklig anledning valde vi därför en maskin som år mindre djup än vad standarden är och som därför skulle kunna tas in genom dörröppningen. För att få ut den gamla krävdes förstås åtgärder i dörröppningen, som inte kändes helt bra att göra men som var helt nödvändiga. Berätta inte för någon, hur tokiga vi var som inte tänkte på det utan kände oss så nöjda med köpet av den grundare maskinen!

En ynka liten centimeter fattades och var anledningen till det kanske inte så fackmannamässiga ingreppet i dörröppningen.

Vi förvissade oss om att det skulle gå att ställa torktumlaren även ovanpå den nya maskinen. Två olika försäljare gav oss ett solklart besked på den punkten.

I tisdags levererades maskinen. Torktumlaren kunde dock inte placeras ovanpå den och plats för den fanns överhuvudtaget inte alls i det lilla tvättutrymmet.

Panik uppstod – åtminstone hos mig. Men nu känns det helt lungt efter ett mycket förtroendeingivande besked från Lena Adolphson hos Mats-Åke på Teg. Problemet kommera att fixas säger hon med en sådan övertygande röst att jag litar på henne helt.

4 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  *skrattar gott*…åt detta problem. Har nämligen varit med om nästan samma sak men med en frys. Fick ta bort en massa vägg för att få ut den.

  SYND på Gumboda – hade ingen koll vilken helg det var vi hade bokat in Skellefteå. Så vi missade det som var skoj och det som inte var skoj hade vi kunnat undvika. Var ju storkalas i Piteå också.

 2. Berith

  Vars håller du hus? Har inte hittat nån blogg sedan 12/8…är du sjuk eller bortrest?Vi är många som saknar dina funderingar.
  har du hamnat i tvätten?

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Jo vi har också karvat i dörrkarmen och den dagen vi säljer lägenheten får frysen ingå i köpet.

  När jag läste överskriften, Mat-Åke på Teg så kom jag osökt att tänka på reklamen dom haft på teven och jag hör alltid att dom sjunger: Massaker på Teg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.