”Somnaomproblem”

Nåra sömnproblem kan jag inte säga att jag har, men ibland vaknar jag väl tidigt och kan inte somna om igen. Det är förstås också ett slags sömnproblem.

I dag vaknade jag en halvtimme före tiden då väckarklockan skulle ha väckt oss. Olika tankar inför dagen gjorde mig tämligen direkt pigg och fick mig att lämna sängen.

Jag antar att detta är en mycket intressant information för läsarna. Har jag plötsligt fått för mycket att göra nu och är detta en kombination av det och min ålder? Eller är det bara ett bevis på att kropp och själ säger till när de fått nog av sömn? Tur i så fall att dessa båda "enheters" sömnbehov sammanfaller.

Mitt stora problem nu är att hitta ett säkert och billig utrymme, där jag på obestämd tid kan förvara ett antal föremål från lägenhten vi håller på att tömma.

Kan någon ge mig ett tips på ett sådant utrymme?

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.