Ett överraskande släktskapsförhållande

I mitt förra inlägg nämnde jag att två anmärkningsvärda händelser inträffade under O’grejdi Nuas spelning på bokcaféet på Pilgatan. Helt oväntat fick jag veta att en av bandmedlemmarna var "släkt" med några gamla bekanta som jag har.

En kvinna i publiken kallade på mig och undrade om det inte var "Kalle". Hon kände igen mig och jag givetvis även henne. Vi bodde grannar i Vännäsby ett antal år och våra söner var ibland hos henne och hennes familj. Hon får ursäkta men jag minns särskilt att mina söner tyckte att hennes man alltid var så snäll med dem.

Hon hade också barn, som måste vara yngre än mina. Ett av dessa barn visar sig nu vara sambo med Eric i O´Grejdi Nua. Honom har jag känt i ett år nu utan att ha en aning om detta förhållande. Vad nu det skulle ha gjort för skillnad, kan man förstås fråga sig.

Hur som helt är jag så barnsligt förtjust i den här sortens sammanträffande, som för mig bara bevisar att "världen är bra liten ändå". Bara den här vetskapen får mig att känna mig mer bekant med Eric än tidigare, konstigt nog.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.