Johan reser

Kommunalrådet i Vännäs, Johan Söderling, är ute i Europa för att lära sig om hur man reser "hållbart". Tänk vad man kan hitta på för klatschiga uttryck!

Kanske är jag ensam som inte kan dölja min förundran över vad i all sin dar vi i Vännäs kan tänkas ha för nytta av hans resande den här gången. Ensam är jag möjligen också som inte kan se på resan utan att känna ett visst mått av ren och skär avundsjuka.

Jag måste nog sova på saken och återkomma i morgon med litet funderingar kring hans resa. Och inte minst måste jag för mitt inre öga försöka erinra hur det ser ut i Vännäs under rusningstrafik. Det blir kanske svårt för mig, som aldrig hittills lyckats besöka Vännäs, när trafiken varit tät.

Som sagt – jag behöver sova på saken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.