Besviken på kommunalrådet

Jag blir med och mer besviken på vårt kommunalråd, Johan Söderling, eftersom jag hittills har uppfattat honom som en öppen och ödmjuk person.

Om det nu skulle vara så att även han själv har börjat tvivla på värdet för kommunens av sin "ohållbara" resa i "hållbart resandes" namn, tycker jag att han borde vara karl att medge detta. Om det motsatta förhållandet därmemot råder, tycker jag att han borde berätta mer för oss om resan i detta medium.

Jag kan nämligen inte tänka mig att han kan vara så isolerad på sitt kontor att han helt missat mina två blogginlägg i saken.

Ibland kan det vara på plats att efter uteblivna svar eller kritik i känsliga frågor bara utgå från att den man kritiserar helt enkelt väljer att tiga och samtycka.

Är det rent av så, Johan, att du innerst håller med mig om att resan saknade värde för vår lilla kommun?

3 kommentarer

 1. Ingemar

  Hej KG, det kan ju faktiskt vara så att en del människor, inklusive ett och annat kommunalråd, inte läser bloggar. Varför slår du inte honom en signal om du nu så ivrigt vill ha ett svar på din fråga?

 2. Karl-Gustav Sjöström

  Svar till Ingemar (2009-10-28 18:52)
  Det måste vare helt uteslutet att vårt kommunalråd, som är en av 3-4 bloggare från Vännäs, inte skulle ha uppmärksammat två inlägg från mig som t.o.m. haft hans namn i rubriken. Dessutom vet jag att mina blogginlägg då och då tas av personer i hans närhet på kommunkontoret.

  Att jag inte ringer honom och ber om hans svar beror bara på att jag tycker fler än jag skall få veta hur han kan motivera sin frankrikeresa.

 3. johan Söderling

  jo så kan det faktiskt vara att jag inte ser alla bloggar. Det beror nu inte på att jag sitter instängd på kontoret utan snarare tvärtom. Jag försöker befinna mig ute bland verksamheterna och träffa folk. Nu har jag läst dina blogginlägg och väljer att kommentera via min blogg så att fler kan läsa.
  Johan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.