Olika hästar

Så har då såväl apostlahästarna som bilens hästar gjort vad som förväntades av dem.

Dagens enda stora projekt är avklarat. Bilen står i garaget nyservad och välmående. Apostlahästarna tog mig såväl till som från verkstaden, men förstås i omvänd ordning. Allt känns bra. Riktigt bra blir det förstås först sedan jag tagit en vederkvickande dusch och ett eftermiddagsfika.

Men nu måste jag få ägna en stund åt min käraste lekkamrat. Den är bra att ha, när jag väntar på att få komma fram till folkbokföringen på Skatteverket. Jag hade bara 50 personer före mig, när väntan började.

En kommentar

  1. Peggy

    Vad duktig du är att gå så långt!! Jag är stolt över dig för att du inte alls är rädd för att anstränga dig! Men jag är också lite avundsjuk på dig p.g.a. din frihet att få promenera när och hur mycket du vill samt möjligheten att kunna strya ditt vardagsliv som det passar dig. Good for you!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.