Internetmysterium

Ingen torde förstå allt som händer, när man surfar runt på internet. Massor av människor förstår det definitivt bättre än jag.

Nu är det dags för oss att börja boka flyg till vår USA-resa. Vi tänker slå ihop våra "miles", så att en av oss får flyga gratis. Detta kan bara göra på American Airlines webbplats och på den kommer vi inte in.

Det är bakgrunden till en fråga till supporten. Supporten betedde sig som supporteravdelningar brukar göra, nämligen att försiktigt antyda eller undra om det nog inte är fel hos mig i mig egen utrustning. Nu var det routern man undrade över – hur den är inställd o.s.v.

En snabbkoll gav vid handen att vi faktiskt är minst fem här i Brån, som inte kan nå www.aa.com. Den informationen har T3 nu fått och jag ser med spänd förväntan fram emot vad de kan nu kan göra. Tills vidare fortsätter jag att inte begripa någonting i sammanhanget.

Att nå webbplatsen från andra håll i landet fungerar och även för åtminstone två andra personer i Brån. Jag uppmanar fler i Brån att prova också.

Kanske finns det t.o.m. någon riktigt dator- och internetklok person som sitter inne med svaret på problemet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.