Votering avgjorde

Nu har valet mellan det billiga rummet i Rest & Fly och det dyra i Radisson hotel på Arlanda avgjorts.

Avgörandet krävde dock votering, som sedan blev väldigt svår att tolka resultatet av eftersom vi ju bara var två personer på mötet.  Det blev alltså Rest & Fly. T.o.m. bäddningen sköter vi själva och sparar därmed hela 50 kronor (som jag kan köpa en dubbeltriss för, när vi kommit hem).

Trots den begärda voteringen förefaller det som om beslutet ändå togs i full enighet. I vart fall har ingen reservation mot det lämnats in.

3 kommentarer

 1. Peggy

  Det blev ett klokt och själv klart beslut, tycker jag. Så länge du ligger brevid mig kan jag sova och sannolikt snarka lika gott billigt som dyrt! : )

 2. Lillasyster

  Det är statistiskt sett större chans att du blir mördad än att du vinner någon högre vinst på trisslotter. Dessutom sa min svärmor att man skall spara i smått och slösa i stort. Då blir det mycket roligare här i livet.

 3. Karl-Gustav Sjöström

  Svar till Peggy (2010-01-27 09:31)
  Jag minns för några år sedan när du en gång i USA deppade litet med tanke på de språksvårigheter som du skulle möta, sedan du flyttat till Sverige. Du var ledsen och sa, att du aldrig skulle kunna skämta på svenska.

  Tänk så fel du hade!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.