Vårkänslor

Tidigare än någonsin tidigare har jag siktet inställt på en bil med "tystare" sommardäck monterade. Det måste vara en föraning om den kommande våren som fått mig till det.

Hjulen finns hos GS Däckservice i Vännäsby. Det behöver nämligen förses med nya däck i vår. Någon positivt överraskad fick jag veta att de förvaran hjulen och när tiden för byte har kommit, behöver jag bara åka dit och få dem monterade på bilen. Perfekt!

 

En kommentar

  1. Elmar Friesli

    Så att du i framtiden skall slippa att byta däck så ofta, och dessutom kan ha sovmorgon med Paggy, så rekommenderar jag dig att köpa en amerikansk motorcykel med vingar. SkyBike, som cykeln kallas, kan fälla ut sina teleskopvingar på några minuter och därefter lyfta och nå en topphastighet i luften på 209 kilometer i timmen. På marken accelererar den som en ferrari och har en imponerande räckvid. En full tank på 44,5 liter räcker till 355 kilometer i luften och hela 805 kilometer på vägen. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.