”Tulpaner från Amsterdam”

 

Tulpaner från Amsterdam" hette visst en schlager ofta framförd av Lasse Lönndal.

Nu är det äntligen dags för oss se dessa tulpaner på ort och ställe. Vi åker som jag redan berättat till Amsterdam över påsk. Blomsterprakten i Keukenhof är definitivt att av målen.

Peggy är en baddare på söka ställen som vi "måste" besöka på våra resor. Van Gogh museet och Anne Franks museum är två tämligen givna ställen att besöka.

Utöver det vet jag att Peggy har ett par adresser, där vi både kan lyssna till och spela med. Hon har bl.a. funnit ett ställe med en irländsk "jamsession". Jag har dock bestämt mig att bara vara åhörare och det av kända skäl. Det enda jag kan spela på är Peggys hjärtesträngar, gulligt eller hur?

Ibland skojar jag och ger som svar på frågan om jag också spelar något beskedet att jag är duktig på att spela dum. Men sedan en och annan påpekat för mig att det ju är något som jag inte behöver spela, eftersom jag har den förmågan naturligt, har jag upphört med det skämtet!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.