Body shop

Nog känns det nu som om jag skulle behöva besöka en "body shop" och köpa mig en ny kropp, som är bättre anpassad till höga temperaturer.

Jag kommer just in från litet diverse jobb ute på tomten och nu sjöblöt av svett. Ute är det 33 C och här där jag sitter nu är det 26,4. Jag väntar det längsta med att duscha, så att är fräsch åtminstone, när gästerna kommer.

Det märkliga är att Peggy inte alls svettas så mycket som jag gör. Kan det bara bero på att hon är mer van vid sådana här somrar än vad jag är? Hemma i Brån fryser hon i stället mycket oftare än jag gör.

Så var det där med body shop – en litet märkligt ord för en svensk, men köpa ny kropp där kan man i vart fall inte. Jag lärde mig för några år sedan att body shop är detsamma som karosseriverkstad.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.