”Car show”

I dag har vi spenderat 2-3 timmar på en jättestor car show – vet inte hur det kallas hemma i Sverige. Låt mig därför använda benämningen här.

Ibland upplever man saker så imponerande och obegripliga på ett sätt, att det nästan inte går att berätta om dem. Så känns det nu.

Den här bilutställningen upptog ett enormt markområde, som skulle rymma dels åskådarnas bilar, utställningsbilarna och så klart också allt folk och alla utställare/försäljare av alla tillbehör och motordelar för alla veteransbilsentusiaster.

Efter en kvarts promenerande gick det inte att ta in mer intryck för mig. Ingen av bilarna föreföll mig märkligare eller snyggare än någon annan. Det gick inte ens att välja ut någon eller några speciellt värda ett foto. De flesta var förstås amerikanska bilar men en och annan europeisk bil fanns där också.

Sida vid sida stod t.ex. en Volkswagen bubbla och en Volkswagen Passat av precis de årsmodeller som en gång ägde. Det var litet extra kul.

Strax innan vi lämnade området frågade vi en av funktionärerna om hur många utställningsbilar som fanns där. Vi gisasde på ett par-tre hundra. Enligt honom var det någonstans mellan 1 600 och 2 000! Jag tror inte att han hade anledning att ljuga, men siffran låter minst sagt otrolig.

Den enda bild jag tog visar bara hur det såg ut väg till vår parkering, d.v.s. bara en bråkdel av hela utställningsområdet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.