Ett musikfyllt dygn

 

Här har huset fyllts av medryckande bluegrass, gospel och "American old time music" det senaste dygnet.

New Mountain Music har nämligen ägnat huvuddelen av fredagens och lördagens timmar åt musikövning. Min uppgift har varit att serva med mat och dryck. Tillagningen av maten har vi gjort tillsammans, Peggy och jag, men för- och efterarbetet samt fika har ålegat mig.

Dessutom har jag filmat några av deras låtar och lagt upp dem på YouTube. Den som jag visar upp här inleds med några ord av Peggy, där hon på engelska bl.a. förklarar att låten är ny för dagen.

En liten lustig sak är, att hon var nära att säga "som" is called men ändrade sig snabbt och sa "which" is called. Inbland beklagar hon sig över att hennes engelska i någon mån börjar bli starkt påverkad av hennes nya språk, svenskan. Kanske huvudsakligen, när det gäller ordföljden. Det är f.ö. något som vi båda har roligt över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.