Vår ”outstanding” banjospelare

 

Bluegrassbandet New Mountain Music har en alldeles enastående banjospelare. Han heter Thord Söderberg och är sambo en annan tredjedel av bandet, nämligen Helén Norberg. Jag är som de flesta numera torde veta gift med den återstående tredjedelen. Hon heter Peggy Sjöström.

Vare sig man gillar bluegrass eller ej, så måste man väl ändå medge att musiken är mycket medryckande. Den får en, åtminstone om man  sluter sina ögon, att känna sig om man vore på en annan kontinent.

Och inte bara personer, som liksom jag saknar förmåga att spela något instrument överhuvudtaget utan även andra, kan väl inte låta bli att imponeras över hur Thord synbarligen så lekande lätt behandlar strängarna på sin femsträngade banjo.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.