Så himla trist

Jag tycker själv att jag skriver så intressanta blogginlägg, men verkar vara ganska ensam om det.

Just inga kommentarer får jag och nästan inga tummen upp heller. Jag tror jag ger upp och ägnar mig åt intressantare saker en tid nu. Hej så länge, de få av er som besvisligen ändå läser det jag skriver.

Jag förstår att folk i dessa dagar föredrar att läsa alla politiska inlägg för att därigenom får veta hur överlägset deras eget parti är i motsats till vad de andra partierna är.

 

17 kommentarer

  1. Fredrik

    Hej

    Jag tycker du har mycket bra inlägg. Speciellt det angående rösträtten som du skrev 31 Augusti. Att få kommenterar innebär inte att ingen läser.

  2. Berith

    SLUTA INTE SKRIVA!!Hur ska jag nu få veta om dina godemansuppdragsbekymmer(vilket tjusigt ord)och om din frus spelningar?? Vem ska berätta om den bygd där du bor??Snart´är valet över och vi får återvända till verkligheten igen och då behövs verkligen din humor..Det du skriver är många gånger så mitt i prick att en kommentar är rent av överflödig..

  3. stefan

    jag själv tycker att det är lite för mycket politik just nu.. specielt när alla partier säger samma och samma saker.
    inte vågar dem med något ny tänkande heller.
    men kalle, viste du att banker idag har FRB systemet för att hantera pengar?
    lite roligt när det står på svenska riks bankens hemsida att dem är de ända som får skapa pengar..
    om du inte vet vad FRB är så kolla upp det på Wikipedia.

  4. Hans-Inge Smetana

    Vill också sälla mig till lovkören. När jag ska läsa bloggar (hinner dock alldeles för sällan) är det din jag först kollar på. Så fortsätt skriv (även om jag inte på nåt sätt tror att du tänkte sluta) En man i din ålder med så mycket vetgirighet och nyfikenhet ska delge dem i så stor utsträckning som möjligt. För övrigt var det ju du och jag som var de första på Vännäs-bloggarna innan detta forum fick större spridning. Så håll ut 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.