Lagomt ”packad”

På senare tid har jag rest en hel del, mycket rent av om jag jämför resandet de senaste tio åren med resandet tidigare under mina nära sjuttio levnadsår.

Trots denna nya erfarenhet klarar jag inte av att packa lagom mycket. Jag känner mig lika osäker varje gång. Inför varje resa har jag också svårt att inse, att det faktiskt går att köpa till några kallingar, strumpor eller annat klädesplagg dit vi kommer. Hygienartiklar fins det också, i regel på själva hotellet.

Men ändå, trots denna insikt, känner jag miga alltid mer eller mindre osäker inför packandet.

Nu är det dock i det närmaste klart. Åtminstone vet jag att det vid resmålet inte kommer att behövas annat än T-hirt och shorts. Sandaler måste jag köpa där, eftersom min nästa nya glömdes kvar i Michigan i våras.

Härmed har jag levererat ytterligare ett inlägg av största allmänna intresse för läsarna. Dock har jag märkt att jag av någon anledning har fler läsare, när jag skriver liknande detta än när jag försöker vara litet djupare i mina inlägg. Märkligt, men så är det.

7 kommentarer

 1. Maria Skiddi

  å när jag skrivit kring brännheta ämnet politik har jag haft mellan 400-500 visningar- en gång hade jag 2500…ikväll äre väl kring 70 haha!
  ha det nu bra- vila ipp er å skit för sjutton i VK bloggen i 2 veckor!!

 2. Lena Strömberg

  K-G!
  Du har ju en förmåga att pricka in sånt vi alla kan känna igen oss i, i vardagen. Små tillkortakommanden och sånt man kan förarga sig över eller bara det som händer omkring en. Det blir verkligen underhållande och roligt.
  Ha en trevlig resa!

 3. Mattias Eriksson

  jag har trots mycket resande samma bekymmer även om jag bara nått 30 års ålder….vill också tacka för att du hjälpte mig i min process att flytta till USA!

 4. Karl-Gustav Sjöström

  Svar till Mattias Eriksson (2010-09-26 07:31)
  Trevligt att höra att du uppfattade det som hjälp ändå, trots att det ju var så litet vi kunde hjälpa till med. Ha det bra ”and say hello to your American wife”!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.