Telefonräkningen

Vi ringer sedan några år via Universal Telecom. Anledningen till det är att vi då kan ringa till USA för endast 14 öre per minut och med en startavgift på 30 öre.

Räkningarna kommer elektroniskt och är väldigt utförligt specificerade. Mitt senaste förvaltaruppdrag har föranlett mängder av telefonsamtal till såväl privatpersoner som myndigheter. För en gångs skull har nu tittare närmare på de samtal som vi debiterats för.

Till min stora förvåning hittar jag då samtal till telefonnummer som jag inte känner igen och som jag inte heller kan hitta på Eniro. Två av dessa är vardera nära en timme långa. Så länge talar jag aldrig i telefon och inte heller min fru. Vi är de enda som haft möjlighet att ringa från vår stationära telefon.

Det ena numret är ett 090-nummer och det andra har 11 siffror och ser ut att sakna riktnummer.

Säkert finns det någon bland mina trogna läsare som kan tipsa mig om vad jag skall göra för att utreda saken närmare. Givetvis skall jag ringa Universal i första hand.

En kommentar

  1. Slutköpt av AB!

    Valets största loser är väl ändå Lena Mellin? Jag ’hurrväss’ både över hennes negativa text om S och negativa bildval i AB. Var hämtar hon allt sitt hat mot socialdemokraterna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.