Vad göra i dag?

I dag är det första dagen på mycket länge, när jag inte vet vad jag skall ta mig till. Inte ens en massa meningslösa blogginlägg – utöver den här – känns särskilt lockande.

Är det någon som kan tipsa mig om något spännande att göra? Bästa förslaget kommer att få ett hedersomnämnande i detta medium. Lockande, eller hur?

7 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  Koka dig en kopp kaffe, ta ett djupt andetag och se de små snökristallerna som formar sig på grenen utanför fön´stret. När du druckit ditt kaffe – skriv ned alla dina tankar och sätt upp dem på kylskåpet. Titta på nyheterna kl. 12.00 och ta sedan en långsam promenad genom byn så kommer du att få ett svar från ditt undermedvetna – att bara vara är ibland balsam för själen.

 2. Isak

  Ring eller besök en vän som du inte har träffat på länge.
  Svårare än så behöver det inte vara, för att komma sig för.
  Önska samtidigt ett Gott Nytt År.

 3. Karl-Gustav Sjöström

  Svar till Lisbet Olofsson (2010-12-29 11:55)
  En lång promenad blev det, och kaffe blir det nu i stället. Under promenaden kom jag på en rolig sak att göra, nämligen att ta hand om en massa tvätt som är torr och klar.

 4. Katarina

  Överaska din hustru genom att skriva nyårsmenyn samt handla allt till den och laga den på fredag, förbered det som går på torsdag. Det kanske du redan gjort?

  I övrigt spela lite Betapet och njut av livet! Frsk luft och motion är heller aldrig fel.
  Vi vill också passa på att önska dig ett Gott Nytt År!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.