Minns inte det första

Jag har totalt glömt hur jag firade min första nyårsafton. Troligen är det högst normalt eftersom jag den gången var bara drygt 5 månader.

Åtminstone minns jag att jag inte kunde gå den gången och det berodde inte på att jag tagit in för mycket av det enda som jag drack på den tiden. Den var dessutom garanterat fri från alkohol. Inget av mina nyårsfiranden har f.ö. krävt drycker som gör en svag i benen.

I natt skall jag i alla fall fira min 69:e nyårsnatt till sammans med Peggy och min syster och svåger i Umeå. Det ser jag fram emot och räknar med att där skall finnas något bubblande och alkoholfritt att skåla in det nya året med.

Gott Nytt År på er alla!

Jag undrar litet, när det passar sig att uttala just den hälsningen, före 12-slaget eller direkt efter alltså? Och hur länge skall man fortsätta med det in på 2011?

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Karl-Erik P (2011-01-01 02:08)
    The same to you, man. Time really runs when one gets older and soon I’ll visit you again biking and expecting a cup of coffee and a nice chat with you and your wife.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.