Att tillhöra KD

Nu har jag börjat undra över hur det känns att lokalt i Vännäs tillhöra KD och ändå inte bry sig om underbemanningen på demensboendet i Vännäsby. Kanske bryr man sig men väljer att behålla detta för sig sjäv.

Centralt har ju KD tagit sig rollen av partiet som mest av alla värnar om våra svårt sjuka äldre. Äldrevårdssamordnare skall man ha och det låter ju jättebra.

Men KD lokalt i Vännäs är nöjt med att vårt fina demensboende tillhör de 60 procenten i landet som lämnar sina dementa ensamma utan personal nattetid.

Jag tror vad jag vill nu om KD:s verkliga syfte med sitt sista utspel. Man kämpar helt för sitt existensberättigande partiet har helt enkelt behov av något att "slå sig för bröstet" för och därmed vinna litet mediauppmärksamhet.

 

En kommentar

  1. Jan-Erik Vahlström

    För sent skall syndarn vakna. Göran Hägglund (partiledare KD) har ju plötsligt kommit på att det kanske inte finns utrymme för att upprätthålla en god vård med ytterligare skattesänkningar. Men först skall det 5:e jobbskatteavdraget genomföras. Väl sent nu att slå till bromsen för dessa skattesänkningar för vissa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.