Albert Larsson, psykiatriker

En av mina trogna bloggläsare kommenterar mina blogginlägg genom personliga brev till mig. Han utger sig för att heta Albert Larsson. Av hans sista brev, kan man dra slutsatsen att också besitter kunskap att via mina blogginlägg sätta en diagnos på mig.

Eftersom jag har en så total felaktig bild av verkligenheten, säger han att det finns "piller" för sånt. "… det har tydligen blivit någon form av kortslutning längst upp i kroppen", skriver han i brevet.

Vad som föranlett detta är att jag några gånger skrivit att de riktigt rika fått mest individuell skattesänkning. Det vidhåller jag fortfarande, även nu sedan jag låtit laga korstslutningen.

Tittar man på var de mesta pengar gått totalt, så är det tämligen klart att det mesta har gått till de med låga och medelhöga inkomster. Jämför man i stället en enskild person med låg inkomst med en som har en riktigt hög inkomst, är det utan den högst avlönade som fått mest av skattesänkningen.

3 kommentarer

  1. Stefan Westermark

    Kalle du har inte fått kortslutning längst upp!
    Men har du fått det så skulle jag säga: Börja äta 2-3 matskedar om dagen av rå pressad kokosnöts olja. Det är bla vad tyngdlyftare äter ~3 timmar innan ett lyft. ~70% av oljan går direkt till energi i kroppen. Detta inkluderar även vad vi har bakom pannan. Varför ~70% går till energi har med svält och anpassning att göra, det är dem egenskaperna hos mänskligheten som får oss att kunna överleva. Man behöver en varierad kost för att hålla kroppen i topp. Jag har hört från Peggy att du är bra på Engelska, så jag kan ge dig flera länkar på ämnet.

  2. Urban

    Tror att kortslutningen i fråga snarare sitter hos motparten i fråga i detta fall! Har fått intrycket att din övervåning är synnerligen välmöblerad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.