Här skäms vi båda

Tänk att ett tekniskt "geni" som jag har struntat i att justera bromsarna på våra cyklar! Vi har cyklat bra många miles nu och hela tiden har den ena sidans "bromskloss" lätt legat an mot fälgen.

Inför dagens cykeltur, tänkte jag att nu dj…ar, måste detta äntligen fixas. Jag höll nästan på att ge upp efter att spänt och slackat bromsvajrarna om och om igen utan att lyckas. Det bara sämre efter mina insatser.

Jag var väldigt nära att kalla på Peggy, som faktiskt är riktigt tekniskt smart. Men så såg jag två skruvar på ömse sidor om bromsanordningen… Det var bara att skruva åt den ena och släppa upp den andra så var saken biff. Berätta nu inte för någon om min dumhet, please!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.